Ervaringen van ouders - Kraamzorg-Lilliane

Kraamzorg Lilliane

Zorg met hart en ziel

Title
Ga naar de inhoud

Ervaringen van ouders

5.0 / 5
5 reviews
5
0
0
0
0
Yentl
21 nov 2021
Wij konden ons geen betere kraamzorg wensen! Tijdens de thuisbevalling was Lilliane erbij om te assisteren. De eerste dagen van de kraamperiode had Lilliane nog een ander gezin. Dat heeft ze perfect gecombineerd. Wij hebben daar totaal geen last van gehad. Lilliane heeft veel ervaring en dat merk je. Ze heeft ons veel tips en instructies gegeven waar we echt wat aan hebben. Vooral de hulp bij borstvoeding vonden we erg waardevol. Lilliane vroeg goed door naar onze wensen en heeft haar weg in het huishouden zelf gevonden. Leuke bijkomstigheid is dat ze ook nog lekker kan koken en een mooi ontbijt maakt! Het samen zijn en werken voelde zo goed dat de tijd voorbij is gevlogen!
Ruth Bianca en Niels
18 nov 2021
De kraamweek is omgevlogen met Lilliane aan het roer. Ze heeft ons beide heel goed weten te verwennen, voorzien van goede adviezen en heel liefdevol voor onze zoon gezorgd. Lilliane pakt aan in huis en niets is teveel. Echt een top ervaring. Wij zullen je nooit vergeten. Dikke knuffel van Niels.
Rudy, Renée en Nora
23 okt 2021
De volle 5 sterren zijn nog te weinig!
Wij hebben jouw kraamzorg als professioneel, liefdevol en ontzettend waardevol ervaren! Na een heftige periode ben je nog even bij ons terug mogen komen! Wat een verademing... Jij wist precies wat wij nodig hadden en door jouw snelle handelen zijn zowel Nora als mama snel geholpen! Hiervoor zijn wij dan ook heel dankbaar. Je bent een topper, Lilliane! Heel veel liefs, Rudy, Renée en Nora 🥰
Rachelle Hensgens-Kock
19 mei 2021
De allerbeste kraamzorg wat men zich kan wensen! We zijn niet alleen goed verzorgd en verwend, maar hebben ook veel van haar kunnen leren. Lilliane is erg kundig, duidelijk en consequent. Verder is ze er wel, maar ook weer niet. Het huis heeft er nog nooit zo mooi bijgestaan. Lilliane is super vlijtig als een bezige bij door het huis, maar ook heel erg gezellig met een luisterend oor wanneer dat nodig is. En alle maaltijden zijn een feestje op je bord 😃 Mocht je op zoek zijn naar een kraamhulp, hoop ik dat ze tijd voor je heeft want ze heeft onze kraamweek echt fantastisch gemaakt!
test
31 maa 2021
test
Kraamzorg Lilliane 06-22392523
Lilliane Eggen-Simons
van Pallantstraat 6
6286 AX Partij-Wittem
KCKZ gecertificeerd 206313
KvK: 73928070
logo
Kraamzorg Lilliane
06-22392523
Lilliane Eggen-Simons
van Pallantstraat 6
6286 AX Partij-Wittem
KCKZ gecertificeerd 206313
KvK: 73928070
Terug naar de inhoud