Ervaring ouders

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
38 berichten.
Suzanne en Davy Linden Suzanne en Davy Linden uit Eys heeft geschreven op 11 november 2022 om 11:09
Kraamzorg Lilliane is top! We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen! We kunnen haar aan iedereen aanbevelen!
Jeroen en Magdalena Grave Jeroen en Magdalena Grave uit Schin op Geul heeft geschreven op 23 oktober 2022 om 08:50
Lieve Lilliane, wat hebben we een fijne kraamweek gehad dankzij jou! Je hebt ons veel geleerd en goed geholpen. De communicatie voordat de kleine er was, is erg fijn verlopen.โค Groetjes, Jeroen, Magdalena & Layla
Maico, Nina & Jada Verbroekken Maico, Nina & Jada Verbroekken uit Landgraaf heeft geschreven op 8 september 2022 om 10:19
Lieve Lilliane, We willen je enorm bedanken voor het bijstaan van ons in de kraamweek๐Ÿ˜š Naast alle fysieke hulp en geduld bij jou uitleg, hebben wij (in het bijzonder Nina) een luisterend oor gehad na een zware bevalling! Jij nam je de tijd om ons in ons zelf te laten geloven, waardoor wij na de kraamweek zelfverzekerd in het diepte durfden te springen!๐Ÿ˜Žโค Daar zijn we je enorm dankbaar voor! Hopelijk mogen wij bij onze tweede weer van jou gezelschap, wijze woorden en grapjes genieten! Groetjes en geniet van je welverdiende vakantieโ˜€๏ธ๐Ÿ‘ถ
Pim en Leonie Pim en Leonie uit Sittard heeft geschreven op 10 augustus 2022 om 12:27
Lilliane doet haar werk als kraamverzorgster met ontzettend veel toewijding en liefde ๐Ÿ˜. Haar heldere manier van communiceren met een dosis Limburgse humor ๐Ÿ˜„ maakt de kraamweek niet alleen een heel leerzame tijd, maar ook heel erg gezellig en leuk. Voor alle aankomende papaโ€™s en mamaโ€™s: kies voor Lilliane en je bent verzekerd van een kraamverzorgster die van wanten weet en meedenkt met wat voor jullie de best passende zorg is. Na deze week kun je zelf heel goed een luier verschonen, borstvoeding geven en je kindje in bad doen!
stephanie kerckhoffs stephanie kerckhoffs uit Bocholtz heeft geschreven op 28 juli 2022 om 06:22
8 jaar geleden was Lilliane bij ons tijdens de kraamweek, toen al een hele fijne ervaring. Toen we 9 maanden geleden een positieve test in onze handen hadden was het duidelijk dat we Lilliane gelijk zouden benaderen zodat ze bij ons zou komen voor kraamzorg. Dit keer was ze er ook bij tijdens de bevalling. Wat was dit ook erg fijn! Hierna een hele fijne kraamweek gehad, erg betrokken, ook ontzettend leuk met de andere kids. Het enigste minpunt was dat ze na die week weer moest gaan ๐Ÿ˜œ
Mandy leclaire Mandy leclaire uit Maastricht heeft geschreven op 17 juli 2022 om 08:55
Ik heb een super fijne kraamweek gehad als ik vragen had altijd goed advies gekregen heel gemoedelijk voor mij en baby gewoon super verzorgd en vooral heel duidelijk. Lekker mezelf kunnen zijn. Het was geweldig!
Melissa en Tum Melissa en Tum uit Maastricht heeft geschreven op 3 juli 2022 om 12:26
Liliane heeft ons een zeer onbezorgde kraamtijd gegeven. Als kersverse ouders ben je altijd wat onzeker. Liliane stelde ons op ons gemak, we durven onszelf te zijn in ons huis met alle onhandigheid die bij een eerste kindje komt kijken. We zijn daarnaast goed verzorgd met heerlijke ontbijtjes, lunch, zelfs koken zou ze willen doen.. en dat horen vermoeide ouders graag! We hebben veel geleerd en konden alles aan haar vragen. Zelfs savonds als Liliane weg is en je hebt een vraag kan je appen en helpt ze je op weg! Heerlijk om met ons meisje nu alleen te zijn. Toch jammer dat Liliane moest gaan. Groetjes, Melissa en Tum
Floris & Noa Floris & Noa uit Kerkrade heeft geschreven op 4 juni 2022 om 12:56
Lieve Lilliane, wat waren wij blij toen jij op vrijdagmiddag na ontslag uit het ziekenhuis bij ons kwam binnen lopen. We hebben een fantastische leerzame, menselijke, grappige, emotionele kraamweek samen gehad. Je hebt ons niet alleen fysiek gesteund in alles, wegwijs gemaakt in hoe we ons kleine mannetje het beste kunnen verzorgen, maar zeker ook mentaal had jij een luisterend oor, ook al was dat 10 keer per dag. Je hebt je op alle vlakken ingezet voor ons en zonder jou was dit nooit zoโ€™n fijne kraamweek geworden! We hebben het volste vertrouwen gekregen als nieuwe ouders om het nu zelf te kunnenโ˜บ๏ธ Wat ik als extra heel erg fijn vond was dat jij ontzettend veel tijd besteedde aan de borstvoeding, ik heb geleerd om samen te werken met de kleine man en de borstvoeding loopt top door jouw ondersteuning en tips. Dankjewel lieve Lilianne, je bent een topper! We gaan je missen, liefs van Floris, Noa & Arte โค
Marieke Marieke uit Heerlen heeft geschreven op 24 mei 2022 om 11:55
Lilliane, ook deze kraamweek heb je ons -al was het maar een dag ter vervanging- opnieuw super ondersteund. Je bent professioneel, lief voor de kinderen, geeft zelfvertrouwen aan mama en een harde werker. Ik zal je zeker aanbevelen! Nogmaals super bedankt voor zowel de vorige kraamweek als deze โ€œkraamdagโ€. Groetjes Marieke, Mart en kids
Aniek, Wesley en Brynn Aniek, Wesley en Brynn uit Maastricht heeft geschreven op 4 april 2022 om 11:15
Onze kraamweek met lilliane zit er helaas weer op. We hebben genoten de afgelopen week, niet alleen Brynn en Mama die goed verzorgd zijn maar ook de Papa! We hebben veel geleerd en tips gekregen. Blij dat we voor kraamzorg Lilliane hebben gekozen ๐Ÿ’• Dankjewel voor alle goede zorgen Wesley, Aniek en Brynn
Rick,Dyonne en Zoรซ Rick,Dyonne en Zoรซ uit Eys heeft geschreven op 15 maart 2022 om 13:01
Beste Lilliane, We willen je nogmaals bedanken voor de fijne kraamweek, we hebben er van genoten met zโ€™n 3en. Je bent betrokken, zorgzaam en professioneel in de zorg die we kregen. We hebben veel van je opgestoken de dagen dat je bij ons was, veel tips gekregen en we konden met alle vragen bij je terecht. Ook buiten onze afgestemde uren was je altijd bereikbaar voor extra vragen. Hartelijk dank voor alles!
Bianca, Raymond en Joes Bianca, Raymond en Joes uit Landgraaf heeft geschreven op 26 februari 2022 om 19:06
We hebben een super fijne kraamweek gehad met Lilliane. Ondanks dat Joes eerder geboren is dan gepland en de planning van Liliane helemaal in de war gooide was dit voor Lilliane geen probleem. Lilliane is zorgzaam, lief, betrouwbaar en zeer professioneel. We konden met al onze vragen bij haar terecht en niks was te veel gevraagd. We kijken terug naar een hele fijne kraamweek! Bedankt voor al je goede zorgen! Je bent een topper! Bianca, Raymond en Joes
Vivian Vivian heeft geschreven op 24 december 2021 om 09:47
Een super kraam week met Lilliane. Erg betrokken en lief voor baby en ouders.Door haar goede uitleg blijven wij met genoeg zelfvertrouwen achter. We zijn haar erg dankbaar!
Patricia, Mathieu, Marissa en Luna ๐Ÿพ Patricia, Mathieu, Marissa en Luna ๐Ÿพ heeft geschreven op 2 december 2021 om 09:47
We hebben een super kraamverzorgster aan Lilliane gehad! Ze was professionele, aardig, betrokken, lief, vriendelijk, behulpzaam, kortom alles wat je in je kraamweek maar kunt wensen! We hebben veel van haar mogen leren en zijn erg dankbaar voor haar hulp, begeleiding en aandacht. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Ze was voor mij niet alleen een kraamverzorgster maar ook een vriendin die me goed begeleide! Wat daarnaast voor ons heel belangrijk was, was naast de zorg voor ons als gezin ook de aandacht die Lilliane gaf aan onze hond Luna. Heel fijn om de vriendschap tussen die twee te zien! Lilliane bedankt voor je super goede zorgen, we zullen je nooit vergeten, wat ben je een mooi mens!
Yentl Yentl uit Nieuwstadt heeft geschreven op 21 november 2021 om 12:04
Wij konden ons geen betere kraamzorg wensen! Tijdens de thuisbevalling was Lilliane erbij om te assisteren. De eerste dagen van de kraamperiode had Lilliane nog een ander gezin. Dat heeft ze perfect gecombineerd. Wij hebben daar totaal geen last van gehad. Lilliane heeft veel ervaring en dat merk je. Ze heeft ons veel tips en instructies gegeven waar we echt wat aan hebben. Vooral de hulp bij borstvoeding vonden we erg waardevol. Lilliane vroeg goed door naar onze wensen en heeft haar weg in het huishouden zelf gevonden. Leuke bijkomstigheid is dat ze ook nog lekker kan koken en een mooi ontbijt maakt! Het samen zijn en werken voelde zo goed dat de tijd voorbij is gevlogen!
Ruth Bianca en Niels Ruth Bianca en Niels heeft geschreven op 18 november 2021 om 09:46
De kraamweek is omgevlogen met Lilliane aan het roer. Ze heeft ons beide heel goed weten te verwennen, voorzien van goede adviezen en heel liefdevol voor onze zoon gezorgd. Lilliane pakt aan in huis en niets is teveel. Echt een top ervaring. Wij zullen je nooit vergeten. Dikke knuffel van Niels.
Rudy, Renรฉe en Nora Rudy, Renรฉe en Nora heeft geschreven op 23 oktober 2021 om 08:46
De volle 5 sterren zijn nog te weinig! Wij hebben jouw kraamzorg als professioneel, liefdevol en ontzettend waardevol ervaren! Na een heftige periode ben je nog even bij ons terug mogen komen! Wat een verademing... Jij wist precies wat wij nodig hadden en door jouw snelle handelen zijn zowel Nora als mama snel geholpen! Hiervoor zijn wij dan ook heel dankbaar. Je bent een topper, Lilliane! Heel veel liefs, Rudy, Renรฉe en Nora ๐Ÿฅฐ
Rachelle Hensgens-Kock Rachelle Hensgens-Kock heeft geschreven op 21 mei 2021 om 19:48
De allerbeste kraamzorg wat men zich kan wensen! We zijn niet alleen goed verzorgd en verwend, maar hebben ook veel van haar kunnen leren. Lilliane is erg kundig, duidelijk en consequent. Verder is ze er wel, maar ook weer niet. Het huis heeft er nog nooit zo mooi bijgestaan. Lilliane is super vlijtig als een bezige bij door het huis, maar ook heel erg gezellig met een luisterend oor wanneer dat nodig is. En alle maaltijden zijn een feestje op je bord ๐Ÿ˜ƒ Mocht je op zoek zijn naar een kraamhulp, hoop ik dat ze tijd voor je heeft want ze heeft onze kraamweek echt fantastisch gemaakt!
Jenny Schmitz Jenny Schmitz heeft geschreven op 11 januari 2021 om 08:48
Heel tevreden vriendelijke mevrouw behulpzaam en ervaren zeker een aanrader
Manon Damoiseaux Manon Damoiseaux heeft geschreven op 20 december 2020 om 14:00
na een moeilijk start in het ziekehuis hebbe wij de kraamweek als prettig ervaren en toch nog kunne genieten van de goede zorg voor zowel moeder kind als parner Heel betrokken, open en vriendelijk. We hebbe goede tips en informatie gekregen!