Ervaring ouders

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
42 berichten.
Rudy, Renรฉe en Nora Rudy, Renรฉe en Nora heeft geschreven op 23 oktober 2021 om 08:46
De volle 5 sterren zijn nog te weinig! Wij hebben jouw kraamzorg als professioneel, liefdevol en ontzettend waardevol ervaren! Na een heftige periode ben je nog even bij ons terug mogen komen! Wat een verademing... Jij wist precies wat wij nodig hadden en door jouw snelle handelen zijn zowel Nora als mama snel geholpen! Hiervoor zijn wij dan ook heel dankbaar. Je bent een topper, Lilliane! Heel veel liefs, Rudy, Renรฉe en Nora ๐Ÿฅฐ
Rachelle Hensgens-Kock Rachelle Hensgens-Kock heeft geschreven op 21 mei 2021 om 19:48
De allerbeste kraamzorg wat men zich kan wensen! We zijn niet alleen goed verzorgd en verwend, maar hebben ook veel van haar kunnen leren. Lilliane is erg kundig, duidelijk en consequent. Verder is ze er wel, maar ook weer niet. Het huis heeft er nog nooit zo mooi bijgestaan. Lilliane is super vlijtig als een bezige bij door het huis, maar ook heel erg gezellig met een luisterend oor wanneer dat nodig is. En alle maaltijden zijn een feestje op je bord ๐Ÿ˜ƒ Mocht je op zoek zijn naar een kraamhulp, hoop ik dat ze tijd voor je heeft want ze heeft onze kraamweek echt fantastisch gemaakt!
Jenny Schmitz Jenny Schmitz heeft geschreven op 11 januari 2021 om 08:48
Heel tevreden vriendelijke mevrouw behulpzaam en ervaren zeker een aanrader
Manon Damoiseaux Manon Damoiseaux heeft geschreven op 20 december 2020 om 14:00
na een moeilijk start in het ziekehuis hebbe wij de kraamweek als prettig ervaren en toch nog kunne genieten van de goede zorg voor zowel moeder kind als parner Heel betrokken, open en vriendelijk. We hebbe goede tips en informatie gekregen!
Fiona Fiona heeft geschreven op 4 december 2020 om 08:54
Lilliane was bij ons eerste zoontje onze kraamzorg. Dus toen ik zwanger was van ons tweede zoontje wist ik wie ik als kraamzorg wilde. Beide keren waren we super blij met de zorg die Lilliane ons geboden heeft, niet alleen voor onze zoontjes maar zeker ook voor ons als vader en moeder. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich in het gezin goed voelt. Ze heeft een luisterend oor als ze merkt dat dat nodig is maar is ook zeker in voor wat grappen tijdens de kraamweek. Ze is gewoon zichzelf en dat is het meeste wat wij in Lilliane gewaardeerd hebben. Je ziet dat Lilliane dit beroep met heel haar hart doet. Als iemand mij vraagt of ik een goede kraamzorg weet hoef ik niet na te denken en zal Lilliane dan ook aanraden.
Peter en loes Peter en loes heeft geschreven op 16 september 2020 om 09:45
Aan elke kraamzorg komt een einde en ook voor ons afgelopen maandag. Vanaf het eerste contact in januari/februari ergens, was er meteen een klik met Lilliane. Eerste indruk: heel erg lief, sociaal, humorvol, begripvol, serieus, duidelijk, open...alle ingrediรซnten die een kraamzorg moet hebben. Tijdens de kraamzorg (extra van vakantie teruggekomen voor ons) zie en hoor je Lilliane wel en tevens zie en hoor je haar ook weer niet. Op de momenten dat ze er moet zijn, is zij er en op momenten dat je rust wilt, voelt Lilliane dit aan en trekt zij zich terug. Super! Lilliane zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen krijgt, geeft je handvatten en geeft ook steeds wat voor- en nadelen zijn van verschillende technieken/spullen. Werkt het een niet, heeft Lilliane wel een andere oplossing en werkt dat ook niet, heeft ze weer een andere oplossing. Haar trukendoos lijkt oneindig...GE-WEL-DIG!!! Ook het hele meedenken in het proces wat handig is qua tijden met de voeding de hoeveelheid, noem maar op. En wat ik hierin heel erg fijn en goed van haar vindt is het steeds uitleggen waarom en het benoemen van voor- en nadelen. Niets moet, alles mag, vragen staat vrij. Wij hebben Lilliane als zรฉรฉr prettig ervaren. Mocht er ooit nog een broertje en/of zusje bijkomen, dan is voor ons Lilliane wederom onze kraamzorg, zonder twijfel! Lilliane BEDANKT! Jij bent goud waard en je voelt, ziet en ervaart de liefde en passie die jij voor je vak uitoefent!
Ilse Kempen Ilse Kempen heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 07:59
Lilliane is de allerbeste kraamverzorgende die je je maar kunt voorstellen en dan zelfs nog meer. Wij hebben een moeilijke opstart gehad met onze kleine meid. Ze had veel vruchtwater binnen gekregen, dronk heel moeilijk & daarbij ook nog een infectie. Na een week ziekenhuis ging het ontzettend goed. Wat was dat een wonder! Lilliane heeft ons echt overal in gesteund. Ze is met ons mee gegaan voor de overdracht aan het ziekenhuis, toen wij plotseling met spoed weer terug moesten na 1 dagje thuis geweest te zijn. Ze is bijna dagelijks in het ziekenhuis geweest om er voor ons te zijn & te helpen. Dit ga je never nooit bij een andere verzorgende krijgen! Zo'n groot warm totaalpakket aan professionaliteit, enorm veel kennis, empathie & zorgzaamheid. Ons meisje gaat binnenkort ook naar de Osteopaat. Zelfs dat heeft Lilliane allemaal voor ons geregeld. Lieve mensen! Zoek dus alsjeblieft niet verder & bel gelijk Lilliane voor een onvergetelijke fijne kraamweek!
Vanity Vanwersch Vanity Vanwersch heeft geschreven op 3 augustus 2020 om 10:05
Lilianne heeft ervoor gezorgd dat wij terugkijken op een geweldige kraamweek van ons zoontje. Professioneel, persoonlijk en een warm hart, dat is Lilianne. En de ontbijtjes en de heerlijke lunches doen niet onder voor een restaurant. Ze heeft ons รฉcht in de watten gelegd. Lilianne (of Lily zoals mijn dochtertje jou noemde), bedankt voor alles!
Cindy Lutgens Cindy Lutgens heeft geschreven op 11 juni 2020 om 08:01
Ik heb een zeer goede kraamweek gehad met Lilliane. Goede uitleg en steun gehad daar waar nodig. Hele goede uitleg gehad over de verzorging van Eugenio en mezelf.
Carmen Carmen heeft geschreven op 31 mei 2020 om 15:01
Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad door Lilliane. We zijn echt verwend geworden en ze is er voor je. Absolute aanrader. Bedankt voor alles!
Lieke Lieke heeft geschreven op 16 maart 2020 om 19:48
Wij hebben twee keer het geluk gehad door Lilliane verzorgd en geholpen te worden in onze kraamweek. Toen we hoorden dat Lilliane op zichzelf begon hebben we ons dus meteen bij haar gemeld zodra we wisten dat we ons tweede kindje verwachtten. Lilliane voelt als thuis, eigen, familie... Dankzij haar warme zorg voelde ik me als kraamvrouw zo gerustgesteld dat ik echt optimaal heb kunnen genieten van mijn gezin. Dit deed niet alleen mij en mijn herstel goed, maar ook onze peuter, papa en zelfs onze hond! En onze dochter...die heeft het meest geboft met Lilliane en werd verzorgd met liefde en overladen met warmte en knuffels! Lilliane, het is dat ons gezin compleet is nu, anders wisten we meteen wie we weer zouden wensen als kraamhulp!
Celine Dreezens Celine Dreezens heeft geschreven op 29 februari 2020 om 10:15
Een absolute aanrader! Wij hebben versteld gestaan van alles wat we hebben geleerd en het werk wat uit handen genomen wordt, zodat we vooral veel tijd hadden om te genieten van onze zoon. Lilliane heeft een scherp oog en is van alle markten thuis!
Eric Dijksma Eric Dijksma heeft geschreven op 7 februari 2020 om 14:04
Wij bevelen Lilliane volmondig aan iedereen aan. Zorgzaam, professioneel, duidelijk en meelevend. Je zou iedereen een kraamweek met haar gunnen. Een beter begin kan je echt niet hebben !!
Dominique Entjes-Meessen Dominique Entjes-Meessen heeft geschreven op 21 november 2019 om 07:36
Lilliane is een kraamverzorgster die ons in deze bijzondere tijd zelfs in de meest nieuwe en bijzondere omstandigheden wist te ontzorgen, verzorgen en er was waar nodig. Wij kijken met grote tevredenheid terug op onze kraamtijd wat betreft de zorg van Lilliane. Een ding weten we zeker, van een groot kraamzorgbureau hadden wij niet deze persoonlijke en uitgebreide zorg gehad die nodig was. Lilliane, ontzettend bedankt! Het was een eer om jouw eerste eigen gezin als zzp'er te zijn. Inne dieke knoevel van Olin
Diana Kusters Diana Kusters heeft geschreven op 21 augustus 2019 om 15:00
Wat een mooie kraamtijd hebben wij gehad. Heerlijk om in deze luxe de eerste tijd van onze jongste zoon te mogen genieten. Lilliane je was onze steun en toeverlaat. Je bent een vakvrouw met een groot hart voor baby en gezin. Dankjewel en succes!
Fabienne Thijssens Fabienne Thijssens heeft geschreven op 18 juni 2019 om 08:06
Wat geweldig dat jij je eigen kraamzorg bent begonnen! Met de passie die jij voor je vak hebt komt dit helemaal goed! Je kennis, ervaring, vertrouwen, rust en zorgzaamheid hebben ervoor gezorgd dat wij op een mooie kraamtijd kunnen terugkijken.
Roxanne Habets Roxanne Habets heeft geschreven op 16 juni 2019 om 10:15
Ondertussen al bijna 2jaartjes geleden maar denk nog steeds met een fijn gevoel terug naar onze kraamtijd.. Bedankt voor alle hulp bij de verzorging van mij.. alle heerlijke ontbijt op bed boterhammetjes.. alle fijne gesprekken die je met papa en mama hebt gehad.. alle antwoorden op hun vragen.. alle knuffels en kusjes.. alle controles van mama.. al het geduld en zorg bij de voedingen.. het geruststellen van papa en mama.. het wassen van al onze vieze was.. het poetsen van ons huis.. alle gezelligheid en lachwekkende momenten.. alle afwasjes.. alles wat je voor ons gedaan hebt in de afgelopen kraamperiode.. maar vooral omdat je bent wie je bent! zoveel meer dan alleen maar een kraamhulp! Bij een tweede โ€œwondertjeโ€ denken we zeker weten weer aan jou
Selina Jonkers Selina Jonkers heeft geschreven op 12 juni 2019 om 08:09
Wat hebben wij een fijne kraamweek door de hulp van kraamverzorgster Lilliane. Ze is super voor ons kleine manneke en betrekt grote zus er ook super goed bij. Ze helpt ons bij alles waar we hulp bij nodig hebben en weet ons de juiste tips te geven. Het is duidelijk te merken dat ze al vele jaren ervaring in het vak heeft en het met grote liefde doet. Ze weet op het juiste moment wat ze moet doen en zeggen om ons te ondersteunen. We gaan haar missen!!
Ilse Harings Ilse Harings heeft geschreven op 7 juni 2019 om 17:24
2x geweldige kraamzorg mogen ontvangen van Lilliane! Een vrouw die haar vak verstaat en die staat voor de beste zorg die ze kind en gezin kan bieden. Ik kijk nog steeds met een hartelijk gevoel terug op mijn kraamweken. Welke overigens niet zonder hort of stoot verlopen zijn, maar door de persoonlijk afgestemde en professionele zorg van Lilliane had ik ze niet beter kunnen wensen
Marielle Crombach Marielle Crombach heeft geschreven op 8 april 2019 om 14:11
Wat leuk, je eigen kraamzorg! Tien jaar geleden alweer dat jij een week bij ons in huis was. Het voelde direct vertrouwd en je wist precies waar de behoefte lag van zowel onze kleine baby, als van moeder รฉn vader. Niet "zo moet het", maar kijken wat bij ons past als ouder! Erg fijn! Nu, vele jaren later, zie ik hoe belangrijk die eerste week is en hoe fijn het is als je terug kan kijken op een prettige start. Nogmaals dank en succes met je eigen kraamzorg!