Ervaringen van ouders - Kraamzorg-Lilliane

Kraamzorg Lilliane

Zorg met hart en ziel

Title
Ga naar de inhoud

Ervaringen van ouders

17 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 1175.0/5
1 2 3 4 >>
Peter en loes
2020-09-16 15:15:39
Aan elke kraamzorg komt een einde en ook voor ons afgelopen maandag. Vanaf het eerste contact in januari/februari ergens, was er meteen een klik met Lilliane. Eerste indruk: heel erg lief, sociaal, humorvol, begripvol, serieus, duidelijk, open...alle ingrediënten die een kraamzorg moet hebben.
Tijdens de kraamzorg (extra van vakantie teruggekomen voor ons) zie en hoor je Lilliane wel en tevens zie en hoor je haar ook weer niet. Op de momenten dat ze er moet zijn, is zij er en op momenten dat je rust wilt, voelt Lilliane dit aan en trekt zij zich terug. Super!
Lilliane zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen krijgt, geeft je handvatten en geeft ook steeds wat voor- en nadelen zijn van verschillende technieken/spullen. Werkt het een niet, heeft Lilliane wel een andere oplossing en werkt dat ook niet, heeft ze weer een andere oplossing. Haar trukendoos lijkt oneindig...GE-WEL-DIG!!!
Ook het hele meedenken in het proces wat handig is qua tijden met de voeding de hoeveelheid, noem maar op. En wat ik hierin heel erg fijn en goed van haar vindt is het steeds uitleggen waarom en het benoemen van voor- en nadelen.
Niets moet, alles mag, vragen staat vrij.
Wij hebben Lilliane als zéér prettig ervaren.
Mocht er ooit nog een broertje en/of zusje bijkomen, dan is voor ons Lilliane wederom onze kraamzorg, zonder twijfel!

Lilliane BEDANKT!
Jij bent goud waard en je voelt, ziet en ervaart de liefde en passie die jij voor je vak uitoefent!

Dankjewel voor alle goede zorgen.

Jij bent een TOPPER!!!

Veel liefs van Pim, Loes & Peter
Vanity Vanwersch
2020-08-03 15:18:27
Lilianne heeft ervoor gezorgd dat wij terugkijken op een geweldige kraamweek van ons zoontje. Professioneel, persoonlijk en een warm hart, dat is Lilianne. En de ontbijtjes en de heerlijke lunches doen niet onder voor een restaurant. Ze heeft ons écht in de watten gelegd. Lilianne (of Lily zoals mijn dochtertje jou noemde), bedankt voor alles!
Ilse Kempen
2020-08-01 12:11:59
Lilliane is de allerbeste kraamverzorgende die je je maar kunt voorstellen en dan zelfs nog meer. Wij hebben een moeilijke opstart gehad met onze kleine meid. Ze had veel vruchtwater binnen gekregen, dronk heel moeilijk & daarbij ook nog een infectie. Na een week ziekenhuis ging het ontzettend goed. Wat was dat een wonder!
Lilliane heeft ons echt overal in gesteund. Ze is met ons mee gegaan voor de overdracht aan het ziekenhuis, toen wij plotseling met spoed weer terug moesten na 1 dagje thuis geweest te zijn. Ze is bijna dagelijks in het ziekenhuis geweest om er voor ons te zijn & te helpen. Dit ga je never nooit bij een andere verzorgende krijgen! Zo'n groot warm totaalpakket aan professionaliteit, enorm veel kennis, empathie & zorgzaamheid. Ons meisje gaat binnenkort ook naar de Osteopaat. Zelfs dat heeft Lilliane allemaal voor ons geregeld.
Lieve mensen! Zoek dus alsjeblieft niet verder & bel gelijk Lilliane voor een onvergetelijke fijne kraamweek!
Cindy Lutgens
2020-06-11 13:37:57
Ik heb een zeer goede kraamweek gehad met Lilliane. Goede uitleg en steun gehad daar waar nodig. Hele goede uitleg gehad over de verzorging van Eugenio en mezelf.
Carmen
2020-05-31 15:38:48
Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad door Lilliane. We zijn echt verwend geworden en ze is er voor je. Absolute aanrader. Bedankt voor alles!
1 2 3 4 >>
Kraamzorg Lilliane 06-22392523
Lilliane Eggen-Simons
van Pallantstraat 6
6286 AX Partij-Wittem
KCKZ gecertificeerd 206313
KvK: 73928070
logo
Kraamzorg Lilliane
06-22392523
Lilliane Eggen-Simons
van Pallantstraat 6
6286 AX Partij-Wittem
KCKZ gecertificeerd 206313
KvK: 73928070
Terug naar de inhoud