Ervaringen van ouders - Kraamzorg-Lilliane

Kraamzorg Lilliane

Zorg met hart en ziel

Title
Ga naar de inhoud

Ervaringen van ouders

16 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 1165.0/5
1 2 3 4
Celine Dreezens
2020-03-13 12:42:51
29-02-2020
Een absolute aanrader! Wij hebben versteld gestaan van alles wat we hebben geleerd en het werk wat uit handen genomen wordt, zodat we vooral veel tijd hadden om te genieten van onze zoon. Lilliane heeft een scherp oog en is van alle markten thuis!
Eric Dijksma
2020-03-13 12:01:00
07-02-20
Wij bevelen Lilliane volmondig aan iedereen aan. Zorgzaam, professioneel, duidelijk en meelevend. Je zou iedereen een kraamweek met haar gunnen. Een beter begin kan je echt niet hebben !!
Dominique Entjes-Meessen
2020-03-13 12:00:32
21-11-19
Lilliane is een kraamverzorgster die ons in deze bijzondere tijd zelfs in de meest nieuwe en bijzondere omstandigheden wist te ontzorgen, verzorgen en er was waar nodig. Wij kijken met grote tevredenheid terug op onze kraamtijd wat betreft de zorg van Lilliane. Een ding weten we zeker, van een groot kraamzorgbureau hadden wij niet deze persoonlijke en uitgebreide zorg gehad die nodig was. Lilliane, ontzettend bedankt! Het was een eer om jouw eerste eigen gezin als zzp'er te zijn. Inne dieke knoevel van Olin
Diana Kusters
2020-03-13 11:59:47
21-08-19
Wat een mooie kraamtijd hebben wij gehad. Heerlijk om in deze luxe de eerste tijd van onze jongste zoon te mogen genieten.
Lilliane je was onze steun en toeverlaat. Je bent een vakvrouw met een groot hart voor baby en gezin.
Dankjewel en succes!
Fabienne Thijssens
2020-03-13 11:59:17
18-06-19
Wat geweldig dat jij je eigen kraamzorg bent begonnen! Met de passie die jij voor je vak hebt komt dit helemaal goed!
Je kennis, ervaring, vertrouwen, rust en zorgzaamheid hebben ervoor gezorgd dat wij op een mooie kraamtijd kunnen terugkijken.
1 2 3 4
Kraamzorg Lilliane 06-22392523
Lilliane Eggen-Simons
van Pallantstraat 6
6286 AX Partij-Wittem
KCKZ gecertificeerd 206313
KvK: 73928070
logo
Bezoek mij
op Facebook!

Kraamzorg Lilliane
06-22392523
Lilliane Eggen-Simons
van Pallantstraat 6
6286 AX Partij-Wittem
KCKZ gecertificeerd 206313
KvK: 73928070
Terug naar de inhoud