Ervaringen van ouders - Kraamzorg-Lilliane

Kraamzorg Lilliane

Zorg met hart en ziel

Title
Ga naar de inhoud

Ervaringen van ouders

17 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 1175.0/5
1 2 3 4
Fabienne Thijssens
2020-03-13 11:59:17
18-06-19
Wat geweldig dat jij je eigen kraamzorg bent begonnen! Met de passie die jij voor je vak hebt komt dit helemaal goed!
Je kennis, ervaring, vertrouwen, rust en zorgzaamheid hebben ervoor gezorgd dat wij op een mooie kraamtijd kunnen terugkijken.
Roxanne Habets
2020-03-13 11:58:39
16-06-19
Ondertussen al bijna 2jaartjes geleden maar denk nog steeds met een fijn gevoel terug naar onze kraamtijd..

Bedankt voor alle hulp bij de verzorging van mij.. alle heerlijke ontbijt op bed boterhammetjes.. alle fijne gesprekken die je met papa en mama hebt gehad.. alle antwoorden op hun vragen.. alle knuffels en kusjes.. alle controles van mama.. al het geduld en zorg bij de voedingen.. het geruststellen van papa en mama.. het wassen van al onze vieze was.. het poetsen van ons huis.. alle gezelligheid en lachwekkende momenten.. alle afwasjes.. alles wat je voor ons gedaan hebt in de afgelopen kraamperiode.. maar vooral omdat je bent wie je bent!
zoveel meer dan alleen maar een kraamhulp! Bij een tweede “wondertje” denken we zeker weten weer aan jou
Selina Jonkers
2020-03-13 11:58:01
12-06-19
Wat hebben wij een fijne kraamweek door de hulp van kraamverzorgster Lilliane. Ze is super voor ons kleine manneke en betrekt grote zus er ook super goed bij. Ze helpt ons bij alles waar we hulp bij nodig hebben en weet ons de juiste tips te geven. Het is duidelijk te merken dat ze al vele jaren ervaring in het vak heeft en het met grote liefde doet. Ze weet op het juiste moment wat ze moet doen en zeggen om ons te ondersteunen. We gaan haar missen!!
Ilse Harings
2020-03-13 11:57:20
07-06-19
2x geweldige kraamzorg mogen ontvangen van Lilliane! Een vrouw die haar vak verstaat en die staat voor de beste zorg die ze kind en gezin kan bieden. Ik kijk nog steeds met een hartelijk gevoel terug op mijn kraamweken. Welke overigens niet zonder hort of stoot verlopen zijn, maar door de persoonlijk afgestemde en professionele zorg van Lilliane had ik ze niet beter kunnen wensen
Marielle Crombach
2020-03-13 11:56:51
08-04-19
Wat leuk, je eigen kraamzorg! Tien jaar geleden alweer dat jij een week bij ons in huis was. Het voelde direct vertrouwd en je wist precies waar de behoefte lag van zowel onze kleine baby, als van moeder én vader. Niet "zo moet het", maar kijken wat bij ons past als ouder! Erg fijn!
Nu, vele jaren later, zie ik hoe belangrijk die eerste week is en hoe fijn het is als je terug kan kijken op een prettige start. Nogmaals dank en succes met je eigen kraamzorg!
1 2 3 4
Kraamzorg Lilliane 06-22392523
Lilliane Eggen-Simons
van Pallantstraat 6
6286 AX Partij-Wittem
KCKZ gecertificeerd 206313
KvK: 73928070
logo
Kraamzorg Lilliane
06-22392523
Lilliane Eggen-Simons
van Pallantstraat 6
6286 AX Partij-Wittem
KCKZ gecertificeerd 206313
KvK: 73928070
Terug naar de inhoud