Kwalificaties

Kwalificaties / Ervaringen

Voor het uitoefenen van mijn beroep als kraamverzorgster ben ik ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Dit betekend dat ik de zorg verleen volgens de richtlijnen en protocollen die landelijk zijn vastgesteld. Deze registratie moet ik iedere 4 jaar opnieuw laten toetsen, zodat ik steeds in mijn zorgverlening up-to-date blijf. Daarnaast heb ik onderstaande bijscholing gevolgd:

 

Vervroegde Inzet Partus (VIP)

Hierdoor ben ik gecertificeerd om jou als moeder vanaf het moment van je allereerste weeën bij te staan tot het moment dat je kindje geboren is.

 

Dunstan Babytaal

Hierbij kan ik je ondersteunen om te leren communiceren met je kindje. Door de vijf geluiden / klanken die je kunt waarnemen uit het huilen van een baby is het mogelijk om beter te begrijpen wat jouw kindje bedoeld als het huilt. Honger, ongemak, pijn, moe of een boertje. Hierdoor kun je beter en sneller op de vraag / behoefte van je kindje inspelen.

 

Baby en kinder EHBO

Elke 2 jaar volg ik de cursus EHBO/reanimatie met als specificatie baby en kinder EHBO.

 

Meerlingenzorg

Door mijn ruime werk- en eigen ervaring met een tweeling, kan ik u extra tips en trucs meegeven die handig kunnen zijn bij de verzorging van een twee/meerling.

Borstvoeding

Ik werk volgens de WHO en UNICEF richtlijnen wat betreft de begeleiding van borstvoeding in jouw kraambed. Verder volg ik hier jaarlijks een bijscholing van zodat er een optimale kans is dat de borstvoeding zal slagen.

 

Acute verloskunde

Ook de bijscholing acute verloskunde heb ik met goed gevolg afgerond. Hierbij heb ik geleerd hoe te handelen en de verloskundige / gynaecoloog te assisteren op het moment dat zich complicaties voordoen tijdens de bevalling.

Bevallen

Klik hier voor meer informatie.

Werkgebied

Klik hier voor meer informatie.

Vergoeding

Klik hier voor meer informatie.

Vragen?

Neem contact op of meld je aan:

AanmeldenContact